Gratis verzending vanaf 70 euro

Snelle levering

Gratis huidadvies van huidtherapeut

www.allesvoordehuid.nl
www.allesvoordehuid.nl
13 Google recensies
Mirjam Roijers
Mirjam Roijers
2024-01-24
Duidelijke site, snel mijn favoriete producten gevonden en snel in huis !!
Wendy Brekelmans
Wendy Brekelmans
2023-11-25
Super tevreden met de producten van Medek8 & Mesoestetic !! Een goed advies gekregen en snelle levering. Zeer zeker aan te raden!
mildred verheijden
mildred verheijden
2023-11-24
Hele fijne sfeer en heel goed advies!! Ik ben heel blij met de behandelingen en de producten.
Coen Van der Wielen
Coen Van der Wielen
2023-11-10
Goede producten van Medik8 waarbij ik spoedig resultaat zie, zeker een aanrader!
Alpha Mansaray
Alpha Mansaray
2023-11-01
Mijn huid is super mooi en egaal geworden door de producten van Medik8!
marit timmermans
marit timmermans
2023-10-26
Hele gedetailleerde site, kon goed vinden wat ik nou precies moest gebruiken voor mijn huid zonder contact op te nemen!! Zeker aan te raden en een heel breed assortiment!:)
Filippine
Filippine
2023-10-26
Hier wordt je enorm goed geholpen met je vragen en je krijgt snel en goed advies. Goede producten en snelle levering!
Nova Schilders
Nova Schilders
2023-10-25
Echt een hele fijne service en snelle levering! Ik kan er altijd terecht voor advies en wordt altijd fijn geholpen.
Tamara Belt
Tamara Belt
2023-10-19
Een tijdje terug kreeg ik ineens allemaal puistjes in mijn gezicht. Britt vroeg goed door naar de veranderingen in mijn levensstijl en de producten die ik gebruikte. Al snel ontdekte ze de veroorzaker van de puistjes. Ze gaf me advies over welke ingrediënten ik moest vermijden en welke producten beter voor mij zijn. Sinds dien heb ik geen problemen meer. Superfijn!

Alles over bestellen & retourneren

Alles voor de huid huidtherapeuten

Gemakkelijk bestellen bij Allesvoordehuid.nl 

Bestelling via onze website

Je kunt eenvoudig een bestelling plaatsen via onze website, zowel als geregistreerde als niet-geregistreerde klant. Nadat je een bestelling hebt afgerond ontvang je van ons direct een bevestigingsmail met daarin een overzicht van de bestelde producten.

Mijn eerste bestelling online

Nog geen ervaring met online winkelen? Stuur ons een bericht via e-mail of Whatsapp. Wij zullen je stap voor stap begeleiden met het plaatsen van je bestelling.

De bestelling is verzonden

Zodra je bestelling door ons is verwerkt en verzonden ontvang je een e-mail met daarin een bevestiging van de verzending en de bijbehorende track & trace code zodat je je bestelling gemakkelijk kunt volgen.

Vertrouwd betalen

Allesvoordehuid.nl werkt samen met een van de grootste en veiligste payment providers van Nederland: Mollie. Door deze samenwerking kunnen wij een groot aantal veilige betaalmogelijkheden aanbieden. Onder andere IDEAL, PayPal, Creditcard en Bancontact/Mistercash, Apple Pay, Klarna.

 

Betalen doe je gemakkelijk met..

IDEAL

Met IDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van je eigen bank. IDEAL is een directe online overboeking van je bankrekening naar de bankrekening van Allesvoordehuid.nl. Bij het gebruikmaken van IDEAL hoef je niet te registreren, dat gaat automatisch. Wel moet je jouw bank selecteren. Het is veilig want je betaalt in de omgeving van je bank. Ook is het gemakkelijk omdat alle betaalgegevens voor je worden ingevuld. Je weet direct of de betaling geslaagd is. De IDEAL-betaling is meteen zichtbaar op je rekeningsoverzicht waardoor je overzicht en controle houdt op je eigen saldo.

Bancontact

Betalen via Bancontact is mogelijk bij Allesvoordehuid.nl. Met Bancontact kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Elke betaling verloopt snel, veilig en gecontroleerd. Deze betalingsmethode is heel gemakkelijk. Je aankopen zijn binnen een paar seconden betaald. Er zijn geen extra kosten aan verbonden wanneer je betaalt met deze betaalmethode. Betalen via de app en bancontact-kaart is mogelijk.

Apple Pay

Je kan via Apple Pay betalen bij Allesvoordehuid.nl. Met deze methode betaal je jouw aankopen veilig. De betalingen blijven altijd privé en worden niet gedeeld. Deze methode van betalen geeft een snelle en gemakkelijke manier om je gewenste aankopen veilig en efficiënt af te handelen. Door het toevoegen van verschillende betalingskaarten in je Wallet kan je gemakkelijk betalen. Deze methode is alleen te gebruiken als je via Apple betaalt. Dit kan via IPhone, Ipad, MacBook of Apple Watch. Wij rekenen geen extra kosten wanneer je betaalt met Apple Pay.

Wij hanteren €0,95 extra bij het gebruik van Apple Pay.

Paypal

Met PayPal kan je snel en gemakkelijk geld betalen. Het is een eenvoudige betaalmethode om, ook vanuit het buitenland, geld over te maken naar Allesvoordehuid.nl. PayPal is een veilig betaalmiddel want ze houden alle transacties in de gaten en alle transacties zijn vergrendeld. Onthoud goed je e-mailadres en wachtwoord, want deze heb je nodig bij het betalen. Je kan je eigen geld snel en gemakkelijk beheren via PayPal. Wij hanteren €0,95 extra bij het gebruik van PayPal.

Klarna

Je kan via de betaalmethode van Klarna gemakkelijk en snel bij Allesvoordehuid.nl betalen. Zelf kan je kiezen voor directe betaling of betaling tot maximaal 30 dagen na je aankoop. Heb je na 30 dagen nog niet betaald? Dan worden er extra kosten in rekening gebracht. Komt de aankoop toch niet overeen met wat je wilde? Dat is geen probleem met Klarna, je krijgt dan je geld terug. Wij hanteren €0,95 extra bij het gebruik van Klarna.

Creditcard

Voer je een betaling online uit met een Creditcard, dan vul je jouw gegevens in. Er wordt altijd gevraagd naar je eigen naam zoals deze op de Creditcard staat, evenals het Creditcardnummer en de vervaldatum. Vervolgens wordt de driecijferige verificatiecode, ook wel bekend als de Card Verification Code (CVC), gevraagd. Deze code vind je achterop de Creditcard. Je hebt door middel van de creditcard controle en inzicht in je eigen rekeningen en betalingen. Via de creditcard kan je veilig online betalen uit het binnen- en buitenland bij Allesvoordehuid.nl. Alle aankopen die zijn betaald met de creditcard, zijn verzekerd. De keuze uit mogelijke creditcards zijn: Visa, American Express, Maestro en MasterCard.

Wij hanteren €0,95 extra bij het gebruik van creditcard.

Producten retourneren

Indien je een product bij ons hebt besteld en bij ontvangst blijkt dat het product toch niet helemaal is wat je voor ogen had, kan het product geretourneerd worden. Uiteraard is dit enkel mogelijk wanneer het product onbeschadigd en ongeopend is.

Let op: De retourneerkosten zijn voor eigen rekening.

Vul het onderstaande formulier in om producten te retourneren.

Service bij Allesvoordehuid.nl

Voor vragen of opmerkingen zijn we te bereiken per e-mail of WhatsApp. Wij streven ernaar om vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Onze contactgegevens zijn:

Mail: info@allesvoordehuid.nl 
Whatsapp: 06-14232297

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hi
Heeft u vragen over onze behandelingen en/of producten? Stuur dan een WhatsAppje.